Troba solucions per a les humitats
Els productes que necessites per a solucionar les humitats

humitats

Solucions per a les humitats

Les solucions als 3 tipus d'humitats

En un post anterior explicàvem com identificar els diferents tipus d’humitats que existeixen: per capil·laritat, per condensació i per filtració.

Un cop identificat d’on prové la humitat, aplicarem el producte adient per a posar-hi solució. A continuació facilitem informació de diversos productes que t’ajudaran a tractar aquests problemes:

Solucions per a humitats per capil·laritat

Propam Impe (Propamsa)

Morter per aplicar en interiors o exteriors. Es pot utilitzar en parets i terres de soterranis, foses d’ascensors, piscines i , inclús, per impermeabilitzar plats de dutxa, banys i lavabos. Impermeabilitza i també protegeix d’eflorescències. S’aplica amb brotxa o rodet.

propam impe propamsa

Propam Impe Flex (Propamsa):

Morter per a aplicar en interiors i exteriors. Té les mateixes propietats que l’anterior, però amb l’avantatge que és un producte flexible (aguanta canvis bruscs de temperatura) i és permeable al vapor d’aigua. S’aplica amb brotxa o rodet.

propam impe flex propamsa

Flexitec (Propamsa)

Morter de 2 components aplicable en interiors i exteriors. Té una gran flexibilitat i elasticitat. Gràcies a la seva textura, tapa micro-fissures i porus. S’aplica amb brotxa o rodet.

flexitec propamsa

Solucions per a humitats per condensació

Aguastop Interior

Membrana per a protegir les parets i el sostre de la reaparició de taques d’humitat. Ideal per a zones humides com banys, cuines o soterranis. S’aplica amb brotxa o rodet.

aguastop-interior-ceys

Solucions per a humitats per filtracions

Aguastop hidrofugante líquido (Ceys)

Líquid transparent per a aplicar en murs a l’exterior (poden ser de totxo, formigó, pedra, obra vista,…), que fa una barrera que impedeix l’absorció d’aigua. No altera el color del suport. Inclou un tractament anti-floridura, que evita que apareguin eflorescències i verdet. S’aplica amb rodet.

aguastop hidrofugant ceys

Aguastop acrílico (Ceys)

Pintura de cautxú amb fibres per a impermeabilitzar zones que tinguin petites esquerdes i fissures. Per a la seva aplicació el suport ha d’estar totalment sec i no ha de ploure en 48 hores. Es pot triar entre 6 colors disponibles. S’aplica amb llana, brotxa o rodet.

aguastop-caucho-fibras-rojo-ceys

Aguastop barrera total (Ceys)

Producte ideal per a reparació d’esquerdes, fissures i unions entre parets i terres. També s’aplica per a rehabilitar cobertes o per a protegir elements i ancoratges exteriors. Es pot aplicar encara que el suport estigui humit. Un cop sec és transitable. Es pot aplicar sobre PVC, tela asfàltica d’alumini, vitrificats, teules, rajoles, … S’aplica amb llana, brotxa o rodet.

AGUASTOP BARRERATOTAL ceys

Aguastop masilla (Ceys)

Massilla amb fibres per a reparar fissures, filtracions i goteres. S’adhereix al formigó, ciment, PVC, metalls, teules i obra vista. Es pot aplicar encara que estigui plovent. S’aplica amb espàtula o amb pistola per a massilla.

agua-stop-impermeabilizante-ceys

Banda butílica (Ceys)

Banda autoadhesiva , ideal per a reparacions de canals, xemeneies, teulades i unions entre parets i terra. Té una gran resistència a la intempèrie (-40ºC a +80ºC).

aguastop-banda-butilica ceys

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *