Reformes
Reformes per a la llar

Reformes de banys

El bany és una de les zones on passem més temps, per això hem de cuidar molt la funcionalitat i l’estètica, per a poder aconseguir un ambient acollidor, relaxant i afí a la persona que l’ha d’utilitzar.
T’ajudem a assolir aquest objectiu oferint-te assessorament estètic i tècnic, per a trobar la combinació que s’adapti a tu.

Reformes de cuines

La cuina és un espai de reunió amb la familia i els amics, on podeu compartir moments plegats. Per gaudir al màxim, també s’ha de tenir en compte la funcionalitat. Per això, nosaltres t’ajudem a combinar funcionalitat i disseny, perquè la cuina esdevingui una zona pràctica sense deixar de ser confortable.

Jardi i exterior

Converteix el teu jardí o terrassa en un espai on poder gaudir amb la família i els amics. Podràs crear una zona on relaxar-te i desconnectar. Només cal que ens diguis l’espai que tens per a ajudar-te a dissenyar la distribució i a escollir els materials adequats per a aconseguir el confort, la funcionalitat i l’estètica que estàs buscant.

Obra general

Si estàs pensant en realitzar una obra nova o una reforma integral, nosaltres et subministrarem els materials necessaris per a poder-la completar. Des de materials estructurals (forjats, obra vista, dintells...); tabiqueria (plaques de guix laminat, super-maons, estructures de portes...); aïllaments (tèrmic, acústic,...); impermeabilitzants (per a cobertes, soterranis...); canalitzacions i desguassos (de PVC, per a teulades, per a paviments...); acabats interiors (rajoles, pintura, sanitari...). Entre molts d’altres. Porta’ns la memòria del projecte i et farem el pressupost.