Prous problemes amb els desembossaments
Canonades netes ràpidament

desembossador efectiu i ràpid

canonades netes i sense males olors

Desembossa amb seguretat i rapidesa les canonades de casa teva.

Tots ens hem trobat en algun moment en què l'aigüera o el lavabo han dit "prou" i no desaiguaven més líquids. Normalment, sol ser perquè s'han acumulat restes orgàniques, cabells i grasses a les canonades. Per això avui et donarem una sol·lució efectiva a aquest problema: utilitza el Desembossador Paso.

Lavabo Oxide de Dune
Lavabo Oxide de Dune
aiguera kuma
Aigüera Kuma de Poalgi

Desembossador Paso

 • Què és?:
  És un gel dens on el principal component és la sosa càustica. Això fa que sigui més potent, ràpid i desembossi tot tipus de canonades, incloses les de P.V.C. Al ser gel, no esquitxa. I  una característica important és que, al no tenir sulfúrics, no malmet les canonades ni desprèn gasos.
 • Com aplicar-ho:
  1. Destapa l’envàs i, a poc a poc, aboca la meitat del gel directament sobre la vàlvula o reixa de l’aigüera o lavabo (al lateral de la botella hi ha una franja transparent per comprovar la quantitat de gel que hi ha a l’interior).
  2. Espera 30 minuts.
  3. Un cop passat aquest temps, amb la vàlvula tapada, omple amb aigua calenta la pica. Destapa la vàlvula i així la pressió de l’aigua calenta acabarà de netejar les restes de brutícia que obstruïen les canonades.

Consells:

 • Si amb una aplicació no n’hi ha hagut prou i encara no desaigua bé els líquids, aconsellem seguir els mateixos passos, però deixar actuar el producte durant 8 hores (preferiblement a la nit).
 • En la mesura que sigui possible, abans d’aplicar el gel, revisa les canonades. És necessari, ja que, a vegades, la calç i les restes orgàniques de dins les canonades tapen petits porus. Si les neteges sense haver-les revisat, és possible que tinguis alguna fuita.

Ja ho has vist, una forma fàcil, segura i efectiva de desembossar les canonades. No dubtis en provar-ho!

abans desembossador paso / antes desatascador Paso
Abans
després desembossador paso / después desatascador Paso
Després

Fotos de: 

Poalgi

Dune

 

Paso 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *