Estalvia fins el 50% d'aigua
Estalvia aigua recuperant la de la pluja

Aprofita l'aigua de la pluja per a casa teva

Estalvia fins el 50% d'aigua

Aprofita l'aigua de la pluja per utilitzar-la a casa teva

Estalvia fins a un 50% d’aigua potable utilitzant la de pluja en molts àmbits domèstics (per a la cisterna del WC, la rentadora, regar el jardí, netejar el cotxe, la neteja de casa...). Al no tenir ni calç ni clor és ideal per a regar les plantes, ja que aquestes agraeixen l’aigua natural. Utilitza-la també per a posar la rentadora, ja que no s’espatllarà per culpa de la calç i a part estalviaràs en detergent i suavitzant. Depenent de la quantitat d'aigua que vulguis recuperar podràs escollir entre dipòsits exteriors (decoratius i amb capacitat per a regar el jardí i/o les plantes) i soterrats (de gran capacitat per poder-ho utilitzar en tots els àmbits de la casa: WC, rentadora, neteja, jardí,...).

Exteriors

Els dipòsits exteriors són resistents a la intempèrie i estan protegits de la radiació solar.
Per a cuidar del medi ambient, els fan 100% reciclables.
Són segurs per als nens, ja que estan totalment tancats.
Inclouen tot el material necessari per a la seva instal·lació i també tenen una connexió roscada per posar-hi una aixeta.
Tots tenen 5 anys de garantia.
Graff fa una gran varietat de models repartits en 4 famílies diferents:

Modern line

Són dipòsits d’estil modern i amb una gran varietat de colors (inclouen a la part superior un test per a poder decorar amb plantes)

Graf Modern Line
Dipòsit color 2en1 Coco - Graf
Exclusive line

Són dipòsits amb una gran varietat de formes i acabats (imitació fusta, pedra, àmfores…). Alguns models inclouen un test decoratiu per a plantes.

Ámfora antique granito oscuro - Graf
Ámfora antique granito oscuro - Graf
Classic line

Són dipòsits decoratius de diversos estils: moderns amb línies llises o rústics imitant fusta o pedra. Alguns models inclouen un test decoratiu per a plantes.

Dipòsit Barrica - Graf
Barrica - Graf
Basic line

Són dipòsits amb una excel·lent relació qualitat-preu, amb diferents capacitats d’aigua.

Dipòsit Toptank - Graf
Toptank - Graf

Soterrats

Els dipòsits soterrats són ideals per a emmagatzemar grans quantitats d’aigua de la pluja, que serviran pel jardí i per a usos domèstics.
Hi ha una gran diversitat de capacitats: de 1.500 l. fins a 72.000 l.; i diferents models per a triar segons la necessitat de cada habitatge.
A Graf podeu triar entre aquests 3 tipus:

Carat

Dipòsits molt estables, amb una instal·lació fàcil i de baix pes. Inclouen un filtre per a l’aigua que necessita molt poc manteniment, ja que té un sistema d’auto-neteja. Per altra banda, també poden incloure una tapa per on poden transitar vehicles. Tenen una garantia de 15 anys.

Dipòsit soterrat Carat - Graf
Carat - Graf
Platin

La característica principal d’aquests dipòsits és la seva alçada reduïda, des de tan sols 70 cm. Incorporen un filtre per a netejar l’aigua. Es pot escollir una tapa transitable per a vehicles. Tenen una garantia de 15 anys.

Dipòsit soterrat Platin - Graf
Platin - Graf
Herkules

És un dipòsit ideal per a regar el jardí. Té una capacitat de 1.600 l., que es poden ampliar connectant diversos dipòsits. És de molt fàcil transportar, ja que la meitat del dipòsit només pesa 30kg. i passa per qualsevol porta de 80 cm.

Dipòsit soterrat Herkules - Graf
Herkules - Graf

Estalvia fins els 50% d’aigua! Facilita’ns les següents dades i et confirmarem quin tipus de dipòsit és l’ideal per a les teves necessitats. :

  • M² de teulada
  • Material del qual esta feta la teulada
  • Número de persones que viviu a l’habitatge
  • Superfície del jardí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *