Classic Blue
Com decorar utilitzant el color Pantone 2020

Classic Blue - pantone 2020

classic blue, decoracions 2020

Decora la teva llar amb el color Pantone 2020: Classic Blue

El color d'aquest any és el Classic Blue, un blau fosc atemporal, que recorda el cel del capvespre. Pantone el defineix com un color elegant, que transmet calma, confiança i connexió. Totes aquestes característiques volem que les transmetis a la teva llar, utilitzant el Classic Blue per a decorar-la.

A continuació et mostrarem unes idees i consells per utilitzar aquest color a totes les estances de la teva casa.

Bany

Utilitza el Classic Blue en els mobles del bany, per a destacar aquesta peça i aportar un toc elegant, harmònic i relaxant.

També pots destacar una de les parets, com per exemple, la de darrera el lavabo. Això farà que al col·locar un moble de color clar (a poder ser blanc), doni profunditat a l’estança.

Cuina

Seguint amb la mateixa direcció que el bany, pots utilitzar el color Pantone 2020 pels mobles de la cuina. Combinats amb un revestiment clar, acabaran sent l’element protagonista de la cuina.

Si no vols carregar molt l’ambient, utilitza el color com un detall de la cuina. Per exemple, amb una rajola per a fer una catifa al terra i emmarcar una zona concreta.

Menjador

Un menjador amb color, frescor i alegria. Combina colors clar i el Classic Blue per a donar dinamisme i energia a l’ambient.

Combina diferents elements amb el mateix color, per exemple les cadires i detalls decoratius en les rajoles del terra. Faràs que el conjunt sigui més harmònic i que visualment flueixi.

Sala

Pinta una de les parets amb el Pantone del 2020, per a ressaltar, remarcar o donar profunditat a la sala, i combina’l amb els coixins o algun element tèxtil, perquè el conjunt sigui més natural.

Si t’agraden les decoracions atrevides, utilitza el Classic Blue pel paviment de la sala. Col·locant una rajola amb motius blaus, serà el primer que cridi l’atenció a l’entrar a la sala.

Dormitori

Al dormitori juga amb la gamma de blaus, que incorpori el color del 2020, i així aconseguiràs un ambient acollidor i relaxant.

Exterior

Aporta també un toc de color al exterior de casa teva. Per exemple, al paviment de la teva terrassa, intercala rajoles d’un to neutre amb unes del color blau. 

Finalment, si tens piscina, utilitza el color Pantone del 2020  per què l’aigua llueixi de color natural i aporti elegància.

Si amb aquestes idees no n’has tingut prou, entra al nostre Pinterest i descobreix més aplicacions i decoracions amb el color Classic Blue, per a la teva llar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *