Aigüeres: elecció i manteniment
Tria la millor aigüera per a la teva cuina
Les aigüeres són un element a tenir en compte quan vulguis dissenyar la teva cuina, ja que han de ser un producte funcional, però alhora han de combinar amb la decoració que l’envolta. L’elecció de l’aigüera dependrà de tres factors: el material amb el que està fabricada, la forma i mides que ha de fer i el tipus d’instal·lació.
Materials amb què estan fabricades
Formes i mides
Tipus d'instal·lació
Manteniment
Manteniment diari:
Neteja l’aigüera (inoxidable, de resina o de ceràmica) amb l’ajuda d’una esponja i detergent líquid. Un cop net, esbandeix-la amb aigua i asseca-la sempre amb un drap de microfibres.
Manteniment mensual:
Neteja a fons les restes de calç amb un producte específic per aquesta funció. També pots aplicar un producte repel·lent d’aigua, perquè no quedi marcada la calç. Finalment, en les aigüeres d’acer inoxidable brillants, pots aplicar un líquid per augmentar la brillantor.
Reprodueix vídeo
Finalment, per aprofitar al màxim una aigüera, utilitza els seus accessoris: escorredors i taules de tallar per a fer més fàcil la elaboració del menjar i/o taps automàtics, saboneres i trituradors per ajudar a la neteja.