Parets perfectes
5 trucs per a pintar-les

parets perfectes

5 trucs per a pintar parets

La pintura és el material perfecte per a renovar les parets de la teva llar: fàcil i ràpid. Només cal que segueixis aquests 5 consells per a aconseguir un acabat perfecte:

1. Escollir la pintura i el material adequat per la zona que hagis de pintar

Utilitza una pintura de qualitat, que tingui una bona capacitat de cobriment, per estalviar temps i quantitat de material. També has de tenir en compte que has d’escollir la pintura adequada per la zona a pintar (exterior o interior)

Tria els rodets i pinzells segons el tipus de superfície que hagis de pintar (un rodet anti-gota per a parets llises, un de pèl llarg per parets rugoses, un pinzell ample per a grans superfícies o una brotxa amb punta per a retallar)

Pintura BricoPaint by Emccat, Plasmate i F-500

Rodets i pinzells

2. Condicionar l'habitació a pintar

Preparar correctament l’habitació que has de pintar és primordial. Treu tots els mobles, cobreix i protegeix finestres, portes, sòcols i el terra amb cinta de pintor, plàstic i cartró. 

Si les parets no estan en bon estat, llima-les, tapa els forats existents i repassa les cantonades amb massilla i paper de vidre. 

Abans de començar, tingues en compte que has de tenir una bona il·luminació per a no deixar-te cap racó per pintar.

Protecció i preparació de l’habitació

Reparar desperfectes a les parets

3. Pintar de dalt a baix

La forma de pintar ha de ser de dalt a baix, és a dir, començar pel sostre, continuar per la part superior de les parets i acabar al sòcol. D’aquesta manera evitaràs que quedin regalims marcats a les parets.

Per a un millor acabat, emmarcar amb pinzell el perímetre de les parets i sostre amb un pinzell, i pintar amb rodet l’interior.

Pintar amb rodet l’interior de la paret o sostre

Pintar de dalt a baix per a no deixar regalims

4. No utilitzar un excés de pintura

Les capes de pintura han de ser fines. Si utilitzes una gran quantitat de pintura en una sola capa, per a voler acabar ràpid, només aconseguiràs que et quedin marques a la paret.

Capa amb molta quantitat de pintura

Capa fina de pintura

5. Deixar assecar correctament

L’assecat és una part important a l’hora de pintar. Deixa passar el temps que indica el fabricant entre capa i capa, per a què et quedi un acabat perfecte, sense grumolls ni relleus innecessaris.

Habitació pintada amb tons grisos

Habitació pintada amb tons beige i blanc

Aplica aquests consells a l'hora de pintar per a aconseguir un acabat perfecte, gairebé de professional. Entra al nostre Pinterest i trobaràs la combinació de colors que estàs buscant .

Clica en el botó per a demanar informació sobre pintura i material per a pintar:

Fotos de: 

Photo by rawpixel.com from Pexels

Photo by Adam Winger on Unsplash

Photo by Francesca Tosolini on Unsplash

 

 

 

Photo by NeONBRAND on Unsplash

Photo by Theme Photos on Unsplash

Pintures Dyrup

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *